Sådan Vælger du Den Bedste Opvaskemaskine

Vaskemaskine

Der er massevis af opvaskemaskiner på markedet. Faktisk er der så mange, at det at vælge én, kan være ret så overvældende. Så hvordan vælger du den bedste opvaskemaskine?

Svaret på det spørgsmål er enklere, end du måske lige har forestillet dig. Den bedste opvaskemaskine er den, der har de funktioner, den størrelse og den garanti, som du leder efter. Så hvad end du leder efter en af de dyrere rustfri opvaskemaskiner, eller du er på udkig efter én, der ikke springer budgettet, så skal du overveje følgende ting:

 

  1. Kapacitet

Ønsker du standard størrelsen på 24 tommer, eller er du mere til den kompakte 18 tommer størrelse? En 18 tommer er et godt valg til en husstand med 2 eller 3 personer i den.

 

  1. Type

Skal den kunne flyttets, indbygges i køkkenet eller være én af dem der kan stå på bordet? Der er en opvaskemaskine til enhver størrelse køkken. Bordopvaskere fungerer fint i små lejligheder, og en flytbar opvaskemaskine er en smart (hvis ikke den eneste) mulighed, hvis du lejer dig ind et sted, der ikke allerede har en opvasker.

 

  1. Energi

I disse dage er vi alle blevet meget mere energibevidste. Det handler ikke bare om, at vi gerne vil spare penge på vand- og elregningen. Vi er også blevet langt mere bevidste om vores egen belastning på miljøet, og ønsker at mindske dette så meget som muligt. Du bør gøre op med dig selv hvor meget det betyder for dig, og vælge en maskine der kan spare på både vand og elektricitet.

 

  1. Vaskecykler

Opvaskemaskiner har normalt flere cykler og cykluskombinationer, som kan omfatte Normal, Lys, Gryder og Pander, Skyl. Nogle cykler virker bedre for glasvarer, mens andre er langt bedre til at gøre rent efter fedtede retter. Sørg for, at den opvaskemaskine du vælger, har de cykler, du har brug for mest ofte.

 

  1. Ydeevne

Hvor godt din opvaskemaskine rengør opvasken, afhænger af strukturen for den valgte vaskecyklus, den anvendte type vaskemiddel og skylningen. Den samlede ydeevne bestemmes af en lang række faktorer, herunder vaskecyklussen, belastningen på opvaskemaskinen og hvad der vaskes.

 

  1. Indre Design

Kontroller designstrukturen inde i opvaskemaskinen. Designet gør en stor forskel for, hvor mange ting du kan finde plads til indvendigt. Nogle vil også have særlige funktioner, som eksempelvis at have plads til bestik i døren. Nogle har en speciel tække til vinglas. Overvej hvad du vasker oftest, og vælg en maskine med et design der passer til dit behov.

 

  1. Producent

Der er mange gode producenter at vælge imellem. Hvis du har en favorit, så gå efter det mærke. Er du ikke helt sikker? Så lav lidt forskning og se, hvem der har det bedste ry, og hvilket andre vurdere til at være det bedste produkt.