Tre indretningstip til ungdomsboligen

Er du flyttet hjemmefra for første gang, eller ligger det nært ude i fremtiden? Så betyder det også, at du for første gang skal indrette din helt egen bolig. Det kan både være en svær, sjov og dyr fornøjelse, for de fleste unge mennesker har ikke alle de ting, man skal bruge, når man pludselig bor selv. De fleste kører en tur i IKEA og køber alle de ting de mangler, og det er også ganske fint. Der findes dog andre alternativer til IKEA, som vi her vil præsentere dig for.

 

  1. Plakater og billeder på væggene

Som førstegangsflytter er der mange ting, man skal tage stilling til, når man indretter sin bolig. Man koncentrerer sig ofte om at købe møbler, og fylde køkkenskufferne, og det betyder, at man som oftest glemmer at skænke væggene en tanke. Tomme, hvide vægge er ikke særlig indbydende, men det er dog heldigvis nemt at rette op på, for det kræver kun, at man finder nogle flotte plakater eller billeder og hænger dem op.

Det kunne for eksempel være en Odense plakat eller et familiebillede. En Odense plakat er selvfølgelige mest oplagt til dig der enten bor i Odense, er vokset op her, eller bare har et nært forhold til byen. En Odense plakat er nemlig super flot, og med sit minimalistiske look passer den ind i stort set alle boliger. Er din bolig mere farverig, så kommer Odense plakaten heldigvis i 4 farver, så du har rig mulighed for at vælge og vrage. En Odense plakat er en rigtig god måde at tilføre en vis personlighed til indretningen, for det er som sagt ikke alle og enhver, der har sådan en hængende. En Odense plakat siger noget om hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du holder af. Din Odense plakat kan købes på Plakatdyr.dk, og så slipper du endda for en tur i IKEA.

 

  1. Gå i gemmerne

Selvom det kan være fristende at købe alle de møbler du mangler i IKEA, så prøv at undgå det. Din boligindretning kan nemlig hurtigt komme til at se meget hvid og ensformig ud. En måde at undgå det på, er ved at gå på jagt i forældrene eller bedsteforældrenes gemmer. Har de ikke nogen møbler, som de kan undvære, kan du altid ty til Dba.dk eller gå i genbrugsbutikker. Der er både penge at spare, og så er det godt for miljøet. Man må gerne mixe materialerne, så der både er træ, metal, glas og hvad du nu ellers kan finde. Det skaber gode kontraster i boligindretningen, og får det til at se lidt mindre IKEA-poleret ud.

 

  1. Brug farver

Et sidste tip er at bruge farver i indretningen, da det skaber varme og får boligen til at fremstå indbydende. Du kan få farver ind i indretningen ved for eksempel at male en væg, eller måske et gammelt møbel. Du kan dog også gå lidt nemmere til værks, ved at købe nogle farverige puder og måske endda et flot gulvtæppe. Her kan du helt sikkert også være heldig at finde nogle gode sager til få penge, hvis du kigger i genbrugen.