10 gaver til hende

Står du og mangler en sød gave til kæresten, til veninden, til konen, til hende. Nogle gange ved vi alle, at det kan det være svært at finde den rigtige gave, eller så har man travlt, fordi man enten har fået ønskelisten sent, eller man selv er et travlt menneske. Til din hjælp kommer der nu her 10 gaver til hende for under 300 kr.-.

 

1# Phoebe halskæde

Denne super fine halskæde, er en meget elegant gave idé. Den er farvet mat rosenguld og grå. Den store cirkel, fanger virkeligt blikket, med dens runde former og flotte farver, der er i lækker harmoni. Den kan fås i to andre varianter, og koster alle tre 249 kr.-

Her kan du se andre halskæder på nettet

 

2# Mat guld armbånd

Et flot håndværk i kobber, med en mat guld farve. Den har et meget luksuriøst udseende, og som får den til at se dyrer ud en den er. De to kæder som holder den sammen, og giver den noget mere personligt, har et unikt udtryk, sammen med guld cirklens ynde. Dette billige armbånd kan købes for 299 kr.

 

3# Læbeolie

Den her læbe olie er uundværlig, hvis man går rundt med tørre læber, som samtidig mangler farve. Den er en sød veninde gave, men er uden tvivl også en super gave til kæresten eller en lille ekstra gave på fødselsdagen. Læbe Olien har farven, kaldet “Freedom of peace,” og produktet bliver kaldt Juicy Shaker. Den kan fås i flere forskellige farver. Den koster 175 kr.-.

4# Skuldertaske

Tasken er en lækker skuldertaske med mulighed for at lukke den helt inden i, så dine ting ikke kan blive stjålet. Men selvom at den kan det indeni, har den et afslappet udtryk uden på hvor den er åben, og med to nøgleringe i samme farve som tasken, der passer til. Tasken kan fås i fire varianter. Alle fire varianter koster 199 kr.-

 

5# En oplevelse

En oplevelse for livet, er lige så godt som et smykke eller noget tøj. Med en oplevelse, kan du vælge, om hun skal opleve den alene, med dig eller en anden. En oplevelse behøver ikke at være super dyr, bare for at være god. På DuGlemmerDetAldrig.dk, har danmarks billigste priser på oplevelser. Den billigste koster 45 kr.-!

Her ser du nogle blandede af oplevelserne, samt pris:

 

Chokoladesmagning: chokoladesmagning for 249 kr.- (Flere forskellige slags kan findes)

 

Østers og champagnetur i vadehavet: oesters-og-champagnetur for 320 kr.- (er ud over 300 kr.- Men skulle med da det er en fantastisk oplevelse)

 

Flødebollekursus, ned til 9 år: floedebollekursus for 299 kr.-.

 

Spadag: spadag for 250 kr.- (Læg mærke til at prisen bliver sat op i weekend og på helligedage til 350 kr.-.

  

6# Hjerte kop

Enhver kan give en sød kop, formet som et hjerte. Men det er ikke alle der kan give en hjerteformet kop, der ændre sig, og fortæller én søde ting!

 

Med denne kop, kan hun sidde og nyde en god kop te, eller kaffe. Men udover det, kan man skrive på den, med et stykke kridt på den ud vente tavle, som sidder på koppen. Man kan nemt og blidt viske kridtet væk igen, med en finger eller en klud, så man kan skrive noget nyt. Det bliver meget hurtigt en personlig gave, som ikke kan forveksles med andre gaver, eller andre mennesker. Denne super søde besked kop, koster kun 99 kr.-.

 

7# Luksus gavekort

Ønsker hun sig egentligt ikke rigtig noget fysisk, så giv hende et gavekort til over hundrede forskellige butikker og oplevelser! Så kan hun selv vælge hvor hun vil bruge sit gavekort, og du slipper for besværet med at finde den rigtige butik, den rigtige vare og hun får en oplevelse mens hun selv bruger kortet. Det er win win, for jer begge.

 

8# Snug Rug

Det fantastisk tæppe med ærmer. Nu kan du bevæge dig rundt og bruge hænderne uden at tæppet falder af dig. Snug Rug har også en lomme, hvor en fjernbetjening nemt kan ligge, eller en anden genstand. Hun vil helt klart elske Snug Rug, ligemeget alder. Den kan som en bonus fås i seks farver. Prisen falder på kun 259 kr.-!

 

9# Vana makeup holder

Til hende som har lidt makeup, her og der, kan hun nu samle det på en simpel og elegant makeup holder. Spejlet er helt normalt på den ene side, men på den anden side forstørre det ti gange så meget. Spejlet har et håndtag af træ, og kan nemt tages af makeup holderen, og sættes på plads igen. Makeup holderen kan udmærket også bruges til smykker. Den fås kun i den hvide farve, som går godt til de fleste hjem, eller værelser.

 

10# Et nyt mobil cover

Ingen siger at en gave behøver at være dyr. Et pænt cover, som passer til hendes personlige stil vil helt klart også hitte, ligemeget hvad det er for en slags begivenhed. Man kan købe mange forskellige slags cover, nogle hvor man kan have sine forskellige kort i, nogle har maksimalt beskyttelse, andre er der for udseendet og så er der dem der kan lidt af det hele. Uanset hvilket det man vælger skal man bare være sikker på at hun vil smile når hun ser på det, da man bære rundt på sin mobil næsten hele tiden. Covert, bliver det personlige touch på ens mobil, så den ikke er som alle de andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.