6 gaveidéer til manden der har alt

Ved du ikke, hvad du skal give til manden, der har alt? Frygt ej. Jeg har samlet 8 idéer, der nok skal få dig ud af gavekrisen. Listen er en kombination af gode klassikere og nyere inputs.

Ur

Vi kvinder kan godt lide sofistikerede mænd. Vi kan godt lide mænd der kommer til tiden, og vi kan lide mænd, der ved hvad de vil have. Det er derfor den perfekte løsning at give manden i dit liv et ur. Som du nok er bekendt med, findes der utallige stilarter inden for ur-genren, og du kan derfor med stor sandsynlighed altid finde en, som falder i din partners smag. Nu om dage er de mest typisk købte mærker inden for ure Skagen, Rolex, Daniel Wellington m.fl.

Strømper

En af de gode gamle klassikere inden for gaveshopping er selvfølgelig strømpen. Den traditionelle sorte, den spraglede Mads Christensen eller den tykke tennissok. Kær sok har mange former og er altid den perfekte gave at give, hvis du mangler at købe for en hundredelap. Det er muligt at finde billige strømper på nettet, så sørg for at surf lidt rundt, inden du køber de første og bedste.

Underbukser

Alle mænd bærer altid slidte underbukser, og dette er simpelthen et faktum. De får kun nyt undertøj, når damerne i deres liv forærer dem det i gave. Derfor er det faktisk næsten en nødvendighed, at underbukserne er en del af dit gavesortiment. Du kan, ligesom med strømperne, finde mange boxershorts online til gode penge.

Øl- eller vinsmagning

Hvis du vil finde vejen til en mands hjerte, så kan jeg fortælle dig, at den går gennem alkohol, alkohol og mere alkohol. Det er altså derfor oplagt at forære din bedre halvdel en oplevelse i form af øl- eller vinsmagning, alt efter hvad han er til. Han har derefter muligheden for at invitere gutterne med til en rigtig mandeaften, og du får til gengæld lov til at slappe af alene derhjemme. Det er, hvad jeg vil kalde en win win situation.

Gå-amok-i-en-pølsevogn

Da jeg fandt ud af, at dette rent faktisk var en ting, der fandtes, smilte jeg og vidste lige præcis hvad min far skulle have i gave. Igen er det et faktum, at alle mænd elsker hotdogs, og hvad er så bedre end at få lov til at gå amok i en pølsevogn? Giv ham sådan et gavekort, og hvis han endda får lov til at bruge den dagen efter øl/vinsmagningen, så tror jeg, du rammer plet med Amors pil.

Playstation

Mange kvinder brokker sig tit over, at deres mænd bruger for meget tid på at spille åndssvage playstationspil, men det er nu alligevel en genial gave at give. Din mand vil elske dig, hvis han får lov til at pakke Battlefield 3, GTA eller FIFA op, og engang i mellem må man jo ofre sig lidt for forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.