6 måder at holde dansk sommerferie på

  1. Camping

Der findes masser af campingpladser til enhver smag i hele Danmark. Hvad enten du vil sove i telt eller campingvogn, så er der et hav af muligheder for finde noget til alle aldre. Tag evt. til en ny by, hvor du også kan se lidt kultur, hvis I får nok af det stille og rolige udendørsliv. Ungerne vil helt sikkert også nyde turen, hvis I finder et sted med aktiviteter for dem fx badeland, lege- eller spillerum.

  1. Sejl i kano

Hvis du vil blande udendørslivet med frihed på vandet, så skal I leje kanoer og sejle et sted hen og holde ferie. Det er muligt at leje en kano både en enkelt dag, men I kan også med fordel gøre en længere tur ud af det, hvor I sejler nye steder hen. Find smukke ruter hjemmefra og gør stop steder, hvor I enten kan se natur, by eller bare slappe af med et brætspil i en hytte eller telt.

  1. Storbyen

Der er flere storbyer i Danmark, som du måske aldrig har været i. Selvom du selv er fra en større dansk by kan det stadig være en oplevelse at se en ny. Gå på opdagelse i arkitektur, kirker eller shopping og mærk den gode stemning af dansk sommer med de lokale. Her er det også oplagt at tage på museum og nyde mad på en god restaurant. Det kan gøres på en forlænget weekend, hvis I ikke har så meget ferie sammen hele familien.

  1. Ø-ferie

De danske øer er for mange oversete perler, hvor der er dømt ferieglæde for alle pengene. Det kan både være den mindre ø Rømø eller den klassiske Bornholm. Der er sommerstemning på øerne, hvor der er masser af ferieglade danskere, skøn natur og dejlige strande hele vejen rundt. Det kan også kombineres med en festival fx Tunø eller Samsø festival.

  1. Cykelferie

Vil du have aktiv ferie på en økonomisk måde, så er cykelferie din ven! Få læsset cykeltaskerne med det nødvendige og kom af sted i den dejlige danske natur. Det er både velegnet som en kombination til en ø-ferie på fx Bornholm, men kan også sagtens fungere alene. Det kræver tilmed mindre planlægning, fordi I kan cykle hvorhen I vil enten med telt eller finde overnatninger, der hvor I kommer.

  1. Feriepark og badeland

Skal du af sted med familien, og skal det være en lækker oplevelse og leg for børnene, er et badeland eller feriepark en oplagt mulighed. Her kan du også slappe af, fordi der findes tilbud, hvor børnene kan passe sig selv, og du kan slænge dig i et boblebad med de andre forældre. Det giver et pusterum for hele familien at trække stikket et sted, hvor I har alt det nødvendige samlet, så I kan afsætte børnene i badelandet og hygge jer som voksne sammen i saunaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.