En mand forklare hvad han mener er en rigtig mand

En rigtig mand, kan være mange forskellige ting. Nogle mener at en rigtig mand, er en gentleman, andre synes at man skal være stærk eller tatoveret.

For det meste høre vi kvindernes syn på en rigtig mand, i dameblade, på tøsetur og ved fester. Men hvad mener mændene selv er en rigtig mand? Har mændene de samme syn og idéer omkring, den rigtige mand, eller har de andre tankegange. Her læser du om en mands syn på en rigtig mands, krop, stil og personlighed.

En mand kan se ud på mange måder, men hvordan ser en rigtig mand ud for dig?

Først og fremmest er en rigtig mand høj og har muskler. jeg ser en mand som, en der skal beskytte sin familie, og det sammenligner jeg med muskler, eller at være stærk. han skal også være bredskuldret, da jeg selv synes det trækker de mandlige træk frem. Han må skal også dyrke sport, eller noget hvor han er aktiv, så hans krop er pæn. Selvfølgelig er det ikke alle der behøver at dyrke sport, for at have en pæn krop, og det er mest af alt en flot krop jeg går efter.

 

Han må gerne have lidt hår på armene. Et par store hænder, der ved hvad de gør og er handsome, er også noget jeg forbinder med en rigtig mand.

 

Hans ansigt er lidt markeret. Men ikke hagen, den må for guds skyld ikke være markeret, det synes jeg ser dumt ud. Han har lidt skægstubbe, som er plejet, og håret er ligeledes sat op med géle eller voks.

 

Ansigtet, er noget af det første man kigger på når man møder en ny person, så at håret sidder godt, og at skægget er pænt, er et must.

Personligt bryder jeg mig ikke om mænd med langt hår, altså som i hestehalehår. Derfor (som man måske kan regne ud) er min rigtige mand, uden langt hår.

 

Min rigtige mands ansigt, har ikke lange øjenvipper, da jeg synes det er lidt feminint, og det, som jeg har nævnt, skal en rigtig mand kunne passe på sig selv og andre. Så et feminint udtryk er ikke det helt rigtig. Måske er der nogen der mener noget andet, og det er også fint, men sådan har jeg det med det. Selvom at han ikke skal være feminin, skal han ikke have tatoveringer. Én ting er en enkelt tatovering, men han skal ikke have flere.

 

Han har ikke en skæv næse, og hans mund har pæne tænder, der bliver passet.

Det vil være min rigtige mands udseende.

 

 

Hvad har han liggende i tøjskabet?

Hmmm… Mænd har i sig selv en masse tøj liggende, men hvis det skal være til en rigtig mand, tror jeg at der bliver ryddet lidt ud i det de fleste har liggende bagerst i skabet.

 

Nu har jeg jo lov til at vælge, men en ting en rigtig mand skal have er en blazer der kan bruges på arbejde og i byen, og så nogle smalle jeans, der passer til det meste tøj, men som kan gå sammen med blazeren.

 

Men ellers, synes jeg at han skal have kondisko, til både aktiv brug og til at gå rundt i normalt. Flere forskellige T-shirts, både med og uden print. Nogle sorte jeans og nogle par cowboybukser, til dagligdags brug. En masse sorte sokker. en hvid og blå skjorte der både kan gå til dagligdags og til små fester. Han skal selvfølgelig også have nogle boxershorts på nettet, både med og uden print, også nogle med farve på, så det hele ikke er sort og hvidt.

 

Selvom man måske ikke kommer til at bruge den så meget så er et must i en rigtig mands skab, en læderjakke. Også et jakkesæt til fint brug, er også en nødvendighed. Dertil skal man bruge et par sorte herresko og et par i brunt, da kondisko ikke går til mere vigtige begivenheder, hos en rigtig mand. En rigtig mand har også butterfly og slips i skabet.

 

Udover det har en rigtig mand ikke øreringe. Det er en lidt mere personlig ting at skulle vælge, men jeg har aldrig syntes at det klæder en mand.

 

Han skal også have et lækkert armbåndsur på armen. Gerne et af de lidt dyre. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det altså en rigtig mands pligt, at have et flot armbåndsur og der findes mange ure på nettet.

 

Alle mennesker har hver deres personlighed, hvad er din rigtige mands?

taknemmelig, sød/venlig,

Haha, det første jeg kommer i tanke om når du siger det, er at han skal være sjov og skal have god humør, så han kan piske en god stemning op. Dertil skal han også være positiv og optimistisk, så han har troen på sig selv og andre.

 

Han skal være en gentleman, da jeg selv synes at det er noget enhver mand, har pligt til.  Når man møder en for første gang skal de jo helst give andre den tanke, at han er sød, venlig og rar at være i nærheden af.

Han skal også være taknemmelig, da jeg tit tænker, at det værdsætte min kollega ikke, da hun låste af i stedet for ham, eller han var da lidt ligeglad med at at chefen havde husket hans fødselsdag. Nu er det jo ikke kun mænd der opføre sig sådan, men en mand der er taknemmelig og værdsætter andre, og det de gør, er ofte en glad mand, som andre også er glad for at være sammen med.

 

Min rigtige mand er selvfølgelig ikke perfekt, for en rigtig mand, skal også kunne være vred og kunne være trist. Men det er ikke dem jeg lægger mest vægt på… Men det her ville uden tvivl være min rigtige mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.