Ting du skal bruge når du vil løb

Par løber ved vandet

1. Løbesko

Fordi det kan være udfordrende at finde de rigtige løbesko, bør du prøve dit ny par i butikken, før du køber siger fitness redaktør hos Health, Rozalynn Frazier. Kun anbefaler at se efter sportssko der kan holde til det lange løb og som giver god støtte, såsom Nike Free RN Distance. To andre muligheder: Asics Gel-Kayano ($160, zappos.com), eller New Balance Fresh Foam 1080 ($150, newbalance.com)

De fleste eksperter foreslår at træne i nye sko i mindst to uger før et løb. “Det vil ideelt være tilstrækkeligt at løbe seks til ti gange i nye sko for at sikre, at der er ikke er nogen problemer før selve kapløbet,” siger Lindsey Haeberlin, træner for USA Triatlon og personlig træner i Gold’s Gym. “Jeg får generelt et nyt par 3-4 uger før et løb, så jeg har nogle få gode uger, hvor jeg kan træne i dem.”

2. Top

Ligesom med løbesko bør du afprøve din nye bluse før kapløbet. “Det er ikke godt at købe en top, du aldrig har løbet i og så skulle pille ved den, fordi du ikke kan lide den måde, den sidder på,” siger Haeberlin. Hun understreger også betydningen af at vælge åndbare stoffer—det vil sandsynligvis betyde, at du skal finde noget af syntetisk stof i stedet for bomuld, der har en tendens til at holde på fugten. Vi elsker Lululemon Cool Racerback *Luxtreme, som sidder godt til og er lavet af svedtransporterende Lycra stof.

3. Sports-bh

Sundhedsredaktører testede for nylig over 70 forskellige sports-bh’er for at finde de bedste på markedet. For træning med høj impact, som for eksempel løb, var en af dem, der klarede sig bedst New Balance Shapely Shifter bh. Testerne kunne lide det lette stof og at den nemt kunne transportere sveden væk fra kroppen.

4. Gamacher

Frazier foretrækker gamacher med caprilængde, såsom Brooks Running Streaker Running Capribukser. Denne stil er lavet af Drylayer Adapt strækstof, der er beregnet til at sidde til uden at forårsage hudløshed.

5. Shorts

Foretrækker du shorts i stedet gamacher? Prøv Nike 3” Tempo Modern Embossed løbeshorts, der har flere lommer, indbyggede underbukser og netpaneler til at fremme luftgennemstrømning. Bonus: De fås i otte klare farver, der vil gøre det nemmere for heppekoret at se dig, når du krydser mållinjen.

6. Sokker

Det er nemt at gemme sokkerne (det er ikke lige det mest sexede at skulle ud og købe), men du skal ikke undervurdere værdien af et par, der sidder godt. “Træningssokker skal altid sidde tæt som et ekstra hudlag,” har Lorna Jane Clarkson, COO og stifter af Lorna Jane Activewear før fortalt Health. Prøv Brooks Ghost Midweight Running Socks, der har lidt ekstra polstring på hælen og tåen.

7. Vandflaske

Du vil få kopper med vand under kapløbet, men hvis du foretrækker at have hurtig adgang til H2O, er det bedst at finde en flaske, der er let nok til at holde. Prøv den superlette Amphipod Hydraform Lite, som har en ergonomisk facon. “Den er nem og meget behagelig at bære på,” siger Healths madinstruktør, Beth Lipton, som er ivrig løber.

8. Hår elastikker

Der er ikke noget værre end at skulle sætte farten ned for at ordne en hestehale, der er blevet for flyvsk. “Siden jeg har langt, tungt hår bruger jeg Scunci No-Slip Grip Evolution Jelly Ponytailers, så min hestehale ikke falder ud,” siger digital instruktørassistent for Health, Alison Mango, også ivrig løber. “Desuden holder de evigt—Jeg mener det, jeg har brugt den samme pakke i fire år og jeg har ikke sprunget nogen af dem.”

9. Svedbånd

Hvis du har kort hår eller pandehår, kan det være bedst at bruge et svedbånd i stedet for (eller sammen med) en hestehale. Køb hjem af Nike Printed Headbands, der har silikone inden i for en god pasform og leveres i pakker med seks, så du vil have masser af farver ved hånden, så du kan matche det til dit løbetøj.

10. Høretelefoner

Din spilleliste til løb vil hjælpe dig med at flyve gennem kilometerne, så det er afgørende at have gode høretelefoner. Hvis du er villig til at spendere lidt på det, foreslår Frazier suggests Beats fra Dr. Dre Powerbeats 2 Wireless Earbud høretelefoner, der har et skridsikkert design, der er ideelt til intens træning.