Hvad er en Ejendomsmægler Helt Præcist?

Ejendomsmægler

Min familie og jeg stod og skulle til at flytte til Faaborg, og var selvfølgelig på jagt efter et hus. Vi tog et hurtigt kig på nettet efter ”ejendomsmægler Faaborg” og så havde vi ellers en liste med folk hvis job det er et skaffe os et hjem. For det er det ejendomsmæglere laver, er det ikke? De er dog så meget mere end det, og i mine øjne kan man godt tillade sig at stille høje krav til denne profession.

En ejendomsmægler er en person, der bruges som ekspert til at lette salg af fast ejendom. Efter min mening bør en ejendomsmægler være åben for nye ting, herunder innovative markedsføringsideer og banebrydende ændringer, der påvirker købere og sælgere. En ejendomsmægler bør være en person, der lytter til købere, sælgere og lejere for at finde ud af, hvad offentligheden finder problematisk ved visse agenter, og proaktivt laver ændringer i deres egen forretningsplan i overensstemmelse hermed.

En ejendomsmægler bør træne deres evner ved at bruge dem hver dag. En ejendomsmægler bør ikke arbejde deltid i virksomheden. Det betyder, at de ikke skal have et fuldtidsjob og så blot sælge fast ejendom, når de har brug for nogle ekstra penge. En ejendomsmægler skal være dygtig til at holde hovedet koldt, når noget går galt. En ejendomsmægler bør være professionel og aldrig fryse en klient eller en anden ejendomsmægler ude, uanset hvad der er blevet sagt eller gjort.

En ejendomsmægler bør være ansvarlig for at lære, forstå og holde øje med alle markedsføringsværktøjer, der sandsynligvis kan bruges i forbindelse med at sælge eller købe et hjem. Hvis en ejendomsmægler ikke er ”komfortabel med internettet”, er det ikke længere en undskyldning, da de fleste boliger nu sælges via en køber på Internettet. En ejendomsmægler bør være omhyggelig med at forstå kommunikations- og markedsføringsmetoder via alle typer medier, hvorfra en køber kan søge og i sidste ende købe et hjem.

En ejendomsmægler skal være på arbejde på fuld tid og være beredt på at gøre forretninger når som helst inden for deres åbningstid. En ejendomsmægler bør ikke forlade byen uden at have nogen til at overtage deres opgaver. Ingen bekymrer sig om, at ejendomsmægleren er på ferie bortset fra agenten selv.

En ejendomsmægler bør ikke græde eller blive sur, når man som sælger fortæller dem, at man ikke længere ønsker at sælge sit hjem, eller at de hellere vil sælge igennem en anden. En ejendomsmægler bør ikke stjæle ”Til Salg” skiltet fra græsplænen bare fordi en person vælger at liste huset hos en konkurrent. En ejendomsmægler bør ikke tale ned om andre forretningsmodeller og ejendomsmæglere. De bør blot pege på de ting, de bringer til bordet, og hvorfor de føler, at deres forretningsmodel fungerer bedre.